- 5 Nisan 2019
- 0 Beğenme
- 0 / 5
- Koleksiyon: Melis Aran
- Zorluk: Kolay
-
Görüntüleme534
Hazırlanışı
Önce bademleri, cevizi ve kajuyu süzün. Bademlerin kabuğunu soyun.
Blenderınıza ilk olarak 250 gr suyu koyun. Arkasından sırasıyla 3-4 parçaya ayırdığınız soğanı, sarımsağı, aktive edilmiş yemişleri, agaveyi, keten tohumunu ve baharatları blenderınızın haznesine ekleyin ve homojen bir püre kıvamına gelene kadar çalıştırın.
Sedona kurutucunun yapışmaz özel kağıdının serili olduğu iki tepsiye karışımı 1/2 cm kalınlığında eşit olarak yayın. Bıçağın tersiyle dilediğiniz boyda kare ya da dikdörtgen olarak şekillendirin.
Kurutma derecesi ve süresi:
Önce 65 derecede 2 saat daha sonra 48 derecede 18 saat kadar kurutun.
Kurutma aşamasının ortasında (10. saatte) krakerleri yapışmaz kağıdı sermediğiniz bir tepsiye ters düz edin.
Yorum Yap